Profesori

Visoko kvalifikovani nastavni kadar koji uz primenu savremenih metoda i oblika rada kroz konstantno uvođenje inovacija u nastavni proces, garantuje vrhunski kvalitet u nastavi koja našim polaznicima omogućava da podjednako razvijaju sve jezičke veštine: govor, slušanje, razumevanje, gramatiku i pisanje.

Naš najbolji kvalitet!

Miroslava Stojanović

 

rodjena 1961 godine u Kruševcu. Engleski jezik i književnost diplomirala je na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Od 1987. do 1989. godine uporedo predaje i na Narodnom Univerzitetu u Kruževcu i u OŠ “Nada Popović”. Od 1989. počinje da radi u Kruševačkoj gimnaziji, a sa željom da u nastavu engleskog jezika unese naprednije i modernije metode sa kojima se upoznala na seminarima u Velikoj Britaniji, 1994. osniva privatnu školu stranih jezika BBC. Od 2002. godine potpuno se posvećuje organizovanju i nastavi u BBC-ju. Od tada uspešno priprema kandidate za polaganje svetsko priznatih ispita FCE (First Certificate in English) i CAE (Certificate in Advanced English). Jednako visok uspeh postiže i u radu sa odraslima od početnih do specializovanih kurseva, kao što su poslovni i bankarski. Medju njenim klijentima su firme poput Henkel Merime, Korporacije Trajal, Komercijalne Banke… Za ove firme prevodi stručnu dokumentaciju i saradjuje kao simultani prevodilac . Ovlašćeni je sudski tumač za engleski jezik, a svake godine sa ponosom režira završne predstave učenika BBC škole na engleskom jeziku.

branko_wBranko Stojanović

Organizator nastave i izvršilac administrativnih, tehničkih, finansijskih, marketinško-promotivnih i ostalih nenastavnih aktivnosti iz delokruga škole; Bogato radno iskustvo u kruševačkim preduzećima na najodgovornijim mestima top menadžmenta.

Marija Luković

Marija Luković, profesor italijanskog jezika i književnosti, rođena u Kruševcu 1987. godine gde je završila osnovnu i srednju školu. Upisala je Filološki fakultet u Beogradu 2006. godine, katedra za italijanski jezik i književnost. Ambiciozna, društvena, uvek nasmejana i uživa u radu sa decom. O njenom radu govore brojne pohvale kolega i samih učenika. Kvalifikovana je i za rad sa odraslim polaznicima kursa. Smatra da se uz zabavu i osmeh najlakse uči.

Nevena ManićNevenaManic_w

Nevena Manić, master profesor engleskog jezika

Nevena Manić, rođena 1988. godine u Kruševcu. Engleski jezik i književnost diplomirala je na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2012. godine. Godinu dana kasnije završava master studije na pomenutom fakultetu (tema Drama u nastavi engleskog jezika). Iste godine  počinje sa radom u BBC školi gde uspešno podučava polaznike predškolskog, školskog, kao i odrasle polaznike. Ima iskustvo u prevođenju tekstova za televiziju B92, kao i za projekte finansirane od strane Ujedinjenih Nacija. Osim engleskog, govori italijanski i španski jezik.

Kristina Ivanković

Kristina Ivanković, rođena je 1992 godine u Gornjem Milanovcu. Engleski jezik i književnost diplomirala je na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu 2015 godine. Iste te godine upisuje master studije i počinje sa radom u BBC školi, gde uspešno podučava polaznike predškolskog, školskog, kao i odrasle polaznike. Trenutno završava master tezu iz oblasti primenjene lingvistike. Ima iskustva u prevođenju teksvova iz oblasti opšte medicine, stomatologije i kriminalistike. Glumila je u raznim predstavama i mjuziklima na engleskom jeziku, od kojih je uspešno režirala i osmislila koreografije za neke, kao što su „Cabaret“, „Chicago“, „The Great Gatsby“, „Hairspray“ i mnoge druge.

Osim engleskog govori španski i ruski jezik.

Ambiciozna, vedra, uvek nasmejana i uživa u radu sa decom.

Aleksandra Kostić

 

Aleksandra Kostić, master filolog engleskog jezika.
Aleksandra Kostić, rođena 1986. godine u Nišu. Master tezu (”Upotreba jezičkih igara u nastavi engleskog jezika”) odbranila je na Filološkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu 2013. godine.
Od 2012. godine radila je kao predmetni nastavnik u OŠ ”Car Konstantin” u Nišu. Kvalifikovana je za rad kako sa decom tako i sa odraslim polaznicima kurseva svih nivoa. Ima iskustva u prevođenju stručnih tekstova iz oblasti ekonomije, medicine, prava, turizmologije, arhitekture.
Pored engleskog, govori norveški i grčki jezik. U BBC centru je angažovana od 2016. godine.

Jelena Janićijević

DSCN2199

Jelena Janićijević, profesor španskog jezika.
Rođena 1982. godine u Kruševcu. Godine 2007. je diplomirala na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na grupi za španski jezik i hispanske književnosti. U centru za strane jezike „St. Nicolas School“ u Beogradu radila kao vodeći profesor španskog jezika do 2012. i u tom periodu stekla značajno iskustvo u radu sa grupama različitih nivoa i uzrasta. Ima iskustva u prevođenju stručnih tekstova iz oblasti prava, medicine, međunarodnih odnosa, sociologije. U BBC-u angažovana od 2013. godine.

Tatjana Bogdanović

TatjanaBogdanovic

rođena 1968. godine u Prištini, školovanje završila u Singenu (Nemačka) kako osnovno, tako i više obrazovanje. Dosadašnje iskustvo je kvalifikuje za široki opseg radnih aktivnosti vezanih za nemački jezik. U BBC-ju radi od 2012. godine kao redovni profesor nemačkog jezika sa polaznicima svih uzrasta. Ima dugogodišnje iskustvo sa konverzacijskim nemačkim jezikom, preko 20 godina. Radi prevode tekstova iz raznih oblasti.

X