Profesori

NAŠ NAJBOLJI KVALITET!

Visoko kvalifikovani nastavni kadar koji uz primenu savremenih metoda i oblika rada kroz konstantno uvođenje inovacija u nastavni proces, garantuje vrhunski kvalitet u nastavi koja našim polaznicima omogućava da podjednako razvijaju sve jezičke veštine: govor, slušanje, razumevanje, gramatiku i pisanje.

MIROSLAVA STOJANOVIĆ

Engleski jezik

1994. osniva privatnu školu stranih jezika BBC. Od 2002. godine potpuno se posvećuje organizovanju i nastavi u BBC-ju. Od tada uspešno priprema kandidate za polaganje svetsko priznatih ispita FCE (First Certificate in English) i CAE (Certificate in Advanced English). Jednako visok uspeh postiže i u radu sa odraslima od početnih do specializovanih kurseva, kao što su poslovni i bankarski. Medju njenim klijentima su firme poput Henkel Merime, Korporacije Trajal, Komercijalne Banke… Za ove firme prevodi stručnu dokumentaciju i saradjuje kao simultani prevodilac . Ovlašćeni je sudski tumač za engleski jezik, a svake godine sa ponosom režira završne predstave učenika BBC škole na engleskom jeziku.

BRANKO STOJANOVIĆ

Organizator nastave

Organizator nastave i izvršilac administrativnih, tehničkih, finansijskih, marketinško-promotivnih i ostalih nenastavnih aktivnosti iz delokruga škole; Bogato radno iskustvo u kruševačkim preduzećima na najodgovornijim mestima top menadžmenta.

 

KRISTINA IVANKOVIĆ

Engleski jezik

Ambiciozna, vedra, uvek nasmejana i uživa u radu sa decom.

Ima iskustva u prevođenju teksvova iz oblasti opšte medicine, stomatologije i kriminalistike. Glumila je u raznim predstavama i mjuziklima na engleskom jeziku, od kojih je uspešno režirala i osmislila koreografije za neke, kao što su „Cabaret“, „Chicago“, „The Great Gatsby“, „Hairspray“ i mnoge druge.

Osim engleskog govori španski i ruski jezik.

ALEKSANDRA KOSTIĆ

Engleski jezik

Kvalifikovana je za rad kako sa decom tako i sa odraslim polaznicima kurseva svih nivoa. Ima iskustva u prevođenju stručnih tekstova iz oblasti ekonomije, medicine, prava, turizmologije, arhitekture.
Pored engleskog, govori norveški i grčki jezik. U BBC centru je angažovana od 2016. godine.

 

Stefana Radivojević

Engleski jezik

 Od 2017. godine drži online časove za Japansku kompaniju Best Teacher Incorporation, da bi početkom 2019. godine počela sa radom u Kineskoj kompaniji Tao Tao English. Od 2019. godine je angažovana u BBC centru gde predaje engleski svim uzrastima.
Pored Engleskog govori i francuski i španski jezik. Sa velikim entuzijazmom, uživanjem, osmehom, predanošću i posvećenošću pomaže svojim učenicima u što boljem savladavanju svih jezičkih veština.

JELENA JANIĆIJEVIĆ

španski jezik

 U centru za strane jezike „St. Nicolas School“ u Beogradu radila kao vodeći profesor španskog jezika do 2012. i u tom periodu stekla značajno iskustvo u radu sa grupama različitih nivoa i uzrasta. Ima iskustva u prevođenju stručnih tekstova iz oblasti prava, medicine, međunarodnih odnosa, sociologije. U BBC-u angažovana od 2013. godine.

Jelena Vučković

Italijanski jezik

Master profesor italijanskog jezika i književnosti sa radnim iskustvom u više osnovnih škola.

Prisustvovala je mnogobrojnim obukama u okviru stručnog usavršavanja i uvek je spremna na nove izazove Uživa u prenošenju znanja na svoje učenike i u nastavi koristi savremene metode.

Predavala je engleski jezik u vrtićima, a u školi BBC angažovana je od 2018. godine.

X