Sportsko-jezički kamp u Grčkoj

Još jedno nezaboravno letovanje u SKOURAS KAMPU. Svečana dodela sertifikata i knjiga na engleskom jeziku za sve polaznike letnje škole ENGLISH SUMMER SCHOOL!

Nezaboravno druženje u kampu SKOURAS

 

Boravak u kampu SKOURAS koji se nalazi na Grčkom ostrvu Halkidiki (I prsten) pažljivo je isplaniran do detalja tako da se deci pruža kompletan program od učenja do razonode i sve to isključivo ne engleskom jeziku od jutra do večeri koliko su im na raspolaganju predavači iz Grčke, Engleske i Amerike.

Prepodnevni časovi rezervisani su za plažu dok je popodne predviđeno za časove engleskog jezika sa predavačima iz Engleske i Amerike što je zaista jedinstvena prilika za decu da uče od takozvanih Native speakers ljudi kojima je engleski maternji jezik.

Večernji časovi namenjeni su sportskim aktivnostima uglavnom takmičarskog karaktera te razvijaju kod dece kako sportski tako i zdrav konkurentski duh i bogate nezaobilaznu sportsku terminologiju na engleskom jeziku. Na veliko zadovoljstvo dece u kampu su zastupljeni kako aktuelni tako i ekstremni sportovi u kojima kod kuće najčešće nemaju priliku da se oprobaju. Sve treninge nadgledaju iskusni treneri.

scourasSa najvećim nestrpljenjem se iščekuju večernji sati koji su ispunjeni zabavom. Žurke i diskoteka su međutim posebna prilika, ne samo za zabavu, već i upoznavanje sa decom i mladima iz celog sveta, a po običaju takođe na engleskom jeziku.

Posebna prilika za druženje su organizovani jednodnevni izleti i ekskurzije koji uključuju boravak u WATERLAND parku, MAGIC parku, krstarenje i obilazak Soluna i okolnih grčkih sela što je najbolja prilika da se upozna kultura jedne zemlje.

Bogat sadržaj u kampu SKOURAS sam po sebi je preporuka za boravak u njemu. Najveća prednost se međutim ne može naći u programu aktivnosti, a to je okruženje koje učenike oslobađa svih prepreka koje mogu da se pojave u zatvorenom prostoru učionice i motiviše ih da se slobodno služe engleskim jezikom i da u tome uživaju!

X