O školi

Želimo da deci približimo strani jezik kao sredstvo komunikacije, da ih motivišemo i budemo startna pozicija sa koje će kasnije i sami krenuti u istraživanje jezičkog carstva!

BBC ŠKOLA stranih jezika…

… osnovana je 1994. godine u Kruševcu i od tada uspešno obučava polaznike različitog uzrasta od predškolskog do odraslih. Tokom svih ovih godina kontinuiranog i uspešnog rada, kroz školu je prošlo više hiljada polaznika. Sa svakom novom generacijom menjala se i sama škola potvrđujući sposobnost da se brzo transformiše i prilagođava potrebama i zahtevima polaznika kao i da se pri tome prate najsavremeniji tokovi u metodici nastave.

DANAS …

… škola poseduje poslovni prostor od 200 m2 koji obuhvata sedam učionica, slušaonica i prijemni hol sa kancelarijom i bogatom bibliotekom sa literaturom na engleskom jeziku, rečnicima i videotekom. Objekat se nalazi u ulici Svetog Save broj 4, a izrađen je 2001/2002. godine kao odgovor na izazove vremena ispred nas.

REČ DIREKTORA…

maca_direktorkaBBC Škola stranih jezika već godinama istrajava u svojoj misiji osposobljavanja dece i odraslih da ruše granice komunikacije. Kako iz godine u godinu raste broj odraslih polaznika dali smo sebi za cilj da probudimo svest ljudi o potrebi intenzivnog učenja stranih jezika od najranijeg predškolskog doba, na šta ukazuju i mnogi psiholozi. Deca ovog uzrasta su radoznala i prijemciva, lako se motivišu i podstiču na učešće u aktivnostima na času.

maca2
Nastava u BBC-iju uključuje pre svega aktivnosti koje su usmerene ka deci i savršene za njihov kongitivni razvoj. Deca uče sa razumevanjem jer stiču znanje zasnovano na iskustvu dok pritom nastavnici imaju više uloga; oni pomažu, nadgledaju, daju instrukcije, podstiču na interakciju. Jezik se kod nas uvek prezentuje u nekom kontekstu jer deca u svakom trenutku treba da osete da mogu da razumeju i govore jezik. Ona tako razvijaju sposobnost komunikacije, stiču samouverenost i opšte obrazovanje i stasavaju u ljude, a mi se sa svakom novom generacijom vraćamo svom izvornom cilju:

– da deci približimo strani jezik kao sredstvo komunikacije, da ih motivišemo i budemo startna pozicija sa koje će kasnije i sami krenuti u istraživanje jezičkog carstva!

branko
MENADŽER ŠKOLE – Branko Stojanović

Organizator nastave i izvršilac administrativnih, tehničkih, finansijskih, marketinško-promotivnih i ostalih nenastavnih aktivnosti iz delokruga škole;
Bogato radno iskustvo u kruševačkim preduzećima na najodgovornijim mestima top menadžmenta.

X