Engleska

Ukoliko želite da kombinujete učenje engleskog jezika sa uzbudljivim programom aktivnosti i ekskurzija sa BBC školom stranih jezika možete da pohađate veliki broj letnjih škola u Velikoj Britaniji i to u Londonu, Oksfordu, Kembridžu, Brajtonu.

Svi programi bazirani su na grupnim polascima u pratnji vodiča-pedagoga koji će sve vreme boravka brinuti o svojoj grupi. Sve škole obezbeđuju nastavu u trajanju od dvadeset časova engleskog jezika nedeljno, pun program aktivnosti koji uključuje jednu celeodnevnu i jednu poludnevnu ekskurziju nedeljno, transfer od aerodroma u Londonu do smeštaja i nazad kao i smeštaj na bazi punih pansiona po izboru u porodici ili u koledžu.

Osim što usavršavaju znanje engleskog jezika polaznici tokom boravka mogu da uživaju u brojnim atrakcijama grada u kome borave ali i u rekreativnim aktivnostima s’obzirom da svi koledži raspolažu sportskim dvoranama, bazenima, teniskim terenima i igralištima.

Letnje škole engleskog jezika u Britaniji pravi su način da se upozna britanska kultura a da se znanje engleskog jezika obogati i primeni u različitim situacijama.

X