IELTS

IELTS (International English Language Testing System / Međunarodni sistem za testiranje znanja engleskog jezika) je najpopularniji test znanja engleskog jezika u svetu. Svake godine više od 1,7 miliona ljudi polaže ovaj test.

Uspeh na IELTS testu otvara vam nove mogućnosti – života, studiranja i rada bilo gde na svetu. Širom sveta IELTS priznaje više od 9.000 akademskih, institucija vlada, ali i privrednih organizacija. IELTS je zapravo jedini test znanja engleskog jezika koji priznaju imigracione službe svih zemalja koje uslovljavaju useljenje potvrdom o znanju engleskog jezika.

IELTS test je osmišljen za one kojima će znanje engleskog jezika pomoći da u inostranstvu započnu novi život. Ovim testom, za manje od tri sata biće procenjene sve vaše jezičke sposobnosi: razumevanje engleskog jezika pri slušanju i čitanju, sposobnost pisanja i konverzacije na engleskom jeziku.

Sposobnost konverzacije najdelotvornije se procenjuje direktnim kontaktom sa ispitivačem. IELTS je jedinstven po tome što se sposobnost konverzacije na engleskom jeziku procenjuje kroz interaktivnu komunikaciju sa za to ovlašćenim stručnim ispitivačem.

IELTS su osmislili stručnjaci za proveru znanja engleskog jezika; test uživa poverenje organizacija širom sveta, stoga možete biti sigurni da će i vaše znanje engleskog jezika biti ocenjeno na pravičan i dosledan način.

X